FORGOT YOUR DETAILS?

Besta 6 vlakken Pleck 1
Malm Bureau Pleck 3
Fossing 4 lades Pleck 1

MAAK KENNIS MET PLECK

Daar zit je dan, op je Kivik bank kijkend naar je Billy kast waar je al 4 jaar tegen aan kijkt. Je wilt eigenlijk weleens iets anders maar hij is nog prima en kan zeker nog wat jaartjes mee. Zonde om hem weg te doen toch? Dat dachten wij bij Pleck ook!

We worden wel enorm blij en gelukkig van een nieuwe inrichting, maar we vinden het te vaak omslachtig en te duur om aanpassingen te doen. Na een huis en een auto staan meubels op de derde plaats waar we het meeste geld aan uitgeven. Niet zo gek dus dat we het snel te duur vinden.

Dat moet anders! Van de gedateerde kast van Oma tot een spiksplinternieuwe Ikea kast of de keukenkastjes je geeft het in no time een andere look met Pleck. Ons doel is een product dat gemakkelijk is, niet duur en toch het totale interieur verandert, en dat hebben we gevonden al zeggen we het zelf!

Wij geloven in een tweede kans voor onze meubels, maar ook als je niet op wilt gaan in de massa van de Zweedse meubelgigant is Pleck ideaal. Maak jouw meubel persoonlijk en naar jouw smaak.

Na veel onderzoek en testen hebben wij het beste materiaal geselecteerd voor ons product. Gebruikersgemak stond centraal in deze zoektocht, mede daar door zijn de “stickers” erg makkelijk zelf aan te brengen op je meubel.  En mocht het ondanks de handige handleidingen nu echt niet lukken, dan we hebben we daar ook een oplossing voor. Door een uitgebreid netwerk van PLECKERS kunnen wij ook de montage verzorgen.

Iedereen die behoefte heeft aan veranderingen maar nog prima meubels heeft, geen zin heeft in gedoe met nieuwe meubels of wellicht wat krap bij kas zit. Iedereen besteld eenvoudig en snel een meubelcover door middel van onze online ontwerptool.

Geef je meubels een PLECK!